De federale politie en de douane in Gent hebben vorige week 500 kilogram cocaïne ontdekt op een boot uit Brazilië in de Gentse haven
Volledig scherm
De federale politie en de douane in Gent hebben vorige week 500 kilogram cocaïne ontdekt op een boot uit Brazilië in de Gentse haven © Geert De Rycke

Politie ontdekt 500 kilogram cocaïne tussen printpapier op Braziliaans schip

GentDe federale politie en de douane in Gent hebben vorige week 500 kilogram cocaïne ontdekt op een boot uit Brazilië in de Gentse haven. De drugs zaten verstopt in containers met printpapier. De straatwaarde bedraagt 25 miljoen euro.

  1. Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervraging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”
    Gent

    Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervra­ging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”

    Drie jongeren riskeren celstraffen tot 14 maanden na een hele reeks diefstallen in Gent. Het drietal beroofde mensen en brak in in verschillende woningen. Hun buit verstopten ze op een werf in Gentbrugge, waar ze op 28 augustus van dit jaar op heterdaad betrapt werden. In de rechtbank was de ernst van de feiten duidelijk nog niet doorgedrongen tot hen.