Discussiepunt was of er nu een sleutel of een mes werd gebruikt als steekwapen.
Volledig scherm
Discussiepunt was of er nu een sleutel of een mes werd gebruikt als steekwapen. © Getty Images/iStockphoto

Poging tot doodslag met een autosleutel?: “Ik heb helemaal geen mes gebruikt om die man te verwonden, meneer de voorzitter”

GentEen 32-jarige man is in de correctionele rechtbank van Gent verschenen voor poging tot doodslag. Hij mengde zich in een mondmaskerdiscussie tussen een nachtwinkeleigenaar en een klant en haalde daarbij uit naar de hals van de klant met een scherp voorwerp.

  1. Kamiel De Bruyne, de ‘ongekroonde koning van de flauwe grap’ hangt Vlaanderen vol met nutteloze bordjes: “Moet alles in het leven nut hebben dan?”
    PREMIUM

    Kamiel De Bruyne, de ‘ongekroon­de koning van de flauwe grap’ hangt Vlaanderen vol met nutteloze bordjes: “Moet alles in het leven nut hebben dan?”

    Kamiel De Bruyne heeft de kaap van de dertig nog niet gerond, maar harkte al een bijzonder palmares samen. De programmamaker groeide op in Lievegem en won een Emmy met kijkcijferkanon ‘Sorry Voor Alles’. Hij schrijft jeugdboeken die verkopen als zoete broodjes én is daarnaast voorzitter van ‘de Nationale Vereniging voor Nutteloze Borden’. Een flauwe grap die inmiddels stevig uit de hand liep.