Laura Verhulst en weldoener Wesley Van Rie.
Volledig scherm
Laura Verhulst en weldoener Wesley Van Rie. © Jill Dhondt

“Plots stond hier een terras”: weldoener Wesley (34) verrast Madam Bakster door terras te bouwen

GentPlots staat er toch een terras voor de deur van koffiebar Madam Bakster, kant en klaar. Zaakvoerder Laura Verhulst durfde er al niet meer op hopen omdat de offertes te duur uitvielen. Zeker na een verplichte sluiting en door de ziekte van haar man Kobe had ze amper budget. Maar schrijnwerker/weldoener Wesley Van Rie (34) hielp haar uit de nood.

  1. Ex-verzekeraar Fred (74) is 150.000 euro kwijt aan een oplichter: "Ze toonde me een paspoort, beloofde me drie kisten goud”
    PREMIUM
    GENT/WONDELGEM

    Ex-verzeke­raar Fred (74) is 150.000 euro kwijt aan een oplichter: "Ze toonde me een paspoort, beloofde me drie kisten goud”

    Een naam, een stapel officieel uitziende papieren en een negatief banksaldo van 150.000 euro, dat is wat er overschiet voor Fred Linard (74), een ex-verzekeraar uit Wondelgem. “Ik wou haar alleen maar helpen”, vertelt hij over de vrouw die hem gestaag het ontzettend hoge bedrag aftroggelde. “Nu wil ik eigenlijk alleen nog maar een stuk van mijn geld terug, terwijl de bank mij in het vizier neemt.”