Laura Verhulst en weldoener Wesley Van Rie.
Volledig scherm
Laura Verhulst en weldoener Wesley Van Rie. © Jill Dhondt

“Plots stond hier een terras”: weldoener Wesley (34) verrast Madam Bakster door terras te bouwen

GentPlots staat er toch een terras voor de deur van koffiebar Madam Bakster, kant en klaar. Zaakvoerder Laura Verhulst durfde er al niet meer op hopen omdat de offertes te duur uitvielen. Zeker na een verplichte sluiting en door de ziekte van haar man Kobe had ze amper budget. Maar schrijnwerker/weldoener Wesley Van Rie (34) hielp haar uit de nood.

 1. AA-Gent eert overleden Freddy Delcourt: “Een echte gentleman-teammanager, het type mens waarvan elke club droomt”
  PREMIUM
  Gent

  AA-Gent eert overleden Freddy Delcourt: “Een echte gentleman-teammana­ger, het type mens waarvan elke club droomt”

  Naar aanleiding van het overlijden van de voormalige teammanager van AA-Gent, houdt de club voor de wedstrijd tegen Westerlo, één minuut lang applaus. De spelers dragen tijdens de wedstrijd ook rouwbanden. Wij vroegen aan enkele ex-collega’s en oud-spelers wat Freddy voor hen heeft betekent. “Hij was een strenge trainer die ons hard deed werken en veel deed lopen, maar hij bleef heel menselijk.”
 2. “Wonen in het Glazen Straatje? De agressie wordt hier met de dag erger”: bewoners reageren op ‘rooskleurig verhaal’ van hun buurvrouw
  PREMIUM
  Gent

  “Wonen in het Glazen Straatje? De agressie wordt hier met de dag erger”: bewoners reageren op ‘rooskleu­rig verhaal’ van hun buurvrouw

  Het verhaal van Femke (21) afgelopen weekend bij HLN is bij veel van haar buren zwaar op de maag blijven liggen. De studente noemde het Glazen Straatje als woonplaats een ‘toplocatie’. “Misschien voelt het voor haar echt wel zo aan, maar wij ervaren het toch anders", vertellen de buren. “De agressie neemt hier met de dag toe, vorige week werden zelfs nog ramen kapotgeslagen.”