Dali van Buynder
Volledig scherm
Dali van Buynder © Twitter

Parket stelt wetsdokter aan in zaak van Dali (20): “Alle pistes worden onderzocht, ook die van een ongeval”

GentDali van Buynder (20), een student uit Sint-Niklaas, werd afgelopen zaterdag aangetroffen in het centrum van Gent, nadat hij 13 uur vermist was. Hij was zwaar gewond, met onder andere een hersenschudding, grote hoofdwonde, gebroken oogkas en inwendige bloedingen. Voorlopig is het nog een raadsel wat er precies gebeurd is. Het parket stelde intussen een wetsdokter aan.

  1. Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaardig, ook voor de hond”
    Gent

    Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaar­dig, ook voor de hond”

    Woon je rond het Sint-Pietersstation of neem je daar vaak de trein of bus? Dan kan je vanaf nu elke dag in Full Circle Coffee terecht, een gloednieuwe koffiebar vlakbij het station. De naam doet hoogstwaarschijnlijk een belletje rinkelen: uitbater Ezra Feller (44) opende vijf jaar geleden al een gelijknamige koffiebar aan de Zuid, maar droomde al langer van een tweede vestiging.