Volledig scherm
De Gentse Panthers Store. © Google Maps

Panthers Store sluit en houdt uitverkoop: exclusieve sneakers met fikse kortingen

Panthers Store in de Gentse Vlaanderenstraat houdt een totale uitverkoop, de winkel kondigde aan dat ze gaan sluiten. Tot eind juli kan je er terecht voor exclusieve sneakers met een fikse korting. Goed en slecht nieuws dus voor de sneakerfanaten.

Na meer dan zes jaar heeft Panthers Store besloten hun winkel te sluiten. “We willen ons meer focussen op de online verkoop en de winkels in Brussel”, klinkt het. Slecht nieuws voor de sneakerfanaten in Oost-Vlaanderen, maar gelukkig is er een keerzijde aan het verhaal. De winkel houdt een totale uitverkoop. Alles moet weg. Dus wil je nog snel exclusieve of speciale sneakers in je schoenkast, het is de moment. De kortingen lopen op tot maar liefst 70 procent. Naast de sneakers vind je er ook kledij van merken zoals Nike, Champion en Fila. Tot eind juli blijft de winkel open. Dan is het tijd voor een afscheidsfeestje, in stijl.

Volledig scherm
Een totale uitverkoop bij Panthers Store © Panthers
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Industrieel gebouw in stationsbuurt wordt wooncomplex

    Industri­eel gebouw in stations­buurt wordt wooncom­plex

    Op de hoek van de Meersstraat en de Raketstraat (tegenover het Sint-Pietersinstituut) krijgt een oud industrieel pand de komende jaren een make-over. Projectontwikkelaars Fenixco en Noan Real Estate zullen er de vroegere fabriek van de firma Metagra verbouwen tot een wooncomplex ‘Ghandon’. Het binnengebied van dat gebouw zal gesloopt worden, maar de beschermde gedeelten, waaronder de gevel ontworpen door de bekende architect André Claessens, blijven zeker overeind.