De bewuste knip aan het Griendeplein.
Volledig scherm
De bewuste knip aan het Griendeplein. © Wannes Nimmegeers

Oud-schepen Peeters rakelt discussie rond knip aan Rabot-wijk opnieuw op: “Laat toch minstens de zorgverstrekkers passeren”

GentDe knip aan het Griendeplein openzetten voor zorgverstrekkers is niet aan de orde. Dat blijkt na een vraag van gemeenteraadslid Christophe Peeters (Open VLD) aan mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen). De liberale oud-schepen rakelde hiermee een discussie op die al even stof vergaarde.

  1. Student-ondernemers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtballonnen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”
    Gent

    Stu­dent-onderne­mers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtbal­lon­nen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”

    Twee Gentse student-ondernemers, Thomas Lissens (23) en Eduardo Pires Fernandes (23), vieren het einde van corona met een ongeziene stunt. Ze organiseren zondag spectaculaire DJ-sets... in twee luchtballonnen, terwijl ze over Gent vliegen. Live zal je daar niks van horen, zo’n ballon vliegt minstens 300 meter hoog. Maar het evenement wordt wel uitgezonden op schermen op verschillende terrassen.