Vijf jaar lang organiseerde een 39-jarige man uit Kuurne seksfeestjes in Nazareth, Wetteren en De Pinte
Volledig scherm
Vijf jaar lang organiseerde een 39-jarige man uit Kuurne seksfeestjes in Nazareth, Wetteren en De Pinte © iStock

Organisator (39) van seksfeestjes krijgt celstraf van één jaar en boete van 28.000 euro: “Hij verdiende 82.000 euro in vijf jaar”

Gent/Nazareth/WetterenVijf jaar lang organiseerde een 39-jarige man uit Kuurne seksfeestjes in Nazareth, Wetteren en De Pinte. Hij werd schuldig bevonden aan het aanzetten tot prostitutie en mensenhandel. De rechtbank legde een celstraf van één jaar met uitstel en een boete van 28.000 euro op, waarvan 10.000 euro effectief.

 1. Pas geopend en nu al de bijzonderste brunchbar van Gent: “Overal hangen er spiegels en camera’s”
  PREMIUM
  Gent

  Pas geopend en nu al de bijzonder­ste brunchbar van Gent: “Overal hangen er spiegels en camera’s”

  In de Kortrijksepoortstraat is vandaag een nieuwe brunchbar geopend: Privacy. Zodra je hier binnenwandelt, krijg je het gevoel dat je in een hippe club in Londen, Berlijn of New York bent beland. Over elk detail werd tot in de puntjes nagedacht, van de futuristische toog tot het gestileerde label op de drankjes. Nog voor je het eten hebt geproefd, ben je al een ervaring rijker.
 2. Lino en Els hebben hun team en hun klanten gemist: “Genoten van het regelmatige leven, maar nu nog meer overtuigd van wat we hier al deden”
  PREMIUM
  Gent

  Lino en Els hebben hun team en hun klanten gemist: “Genoten van het regelmati­ge leven, maar nu nog meer overtuigd van wat we hier al deden”

  Zij openen zaterdag niet één, maar meteen drie terrassen. Lino Van Reeth (43) en zijn vrouw Els De Waele (42) openen de Ventura, de Albatros en - samen met broer Ward Van Reeth - ook brasserie Keizershof, allemaal op de Vrijdagmarkt. “Die quality time met het gezin heeft deugd gedaan, maar we hebben vooral ontdekt hoe graag we ons werk eigenlijk doen.”
 1. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?

 2. Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine
  Play

  Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine