Gabriël Tack is sinds gisteren vermist.
Volledig scherm
Gabriël Tack is sinds gisteren vermist. © Federale politie

Opsporingsbericht: 79-jarige Gentenaar vermist, auto teruggevonden in Mariakerke

Op woensdag 1 februari 2023, tussen 14 en 15 uur, verliet de 79-jarige Gabriel Tack zijn woning in de Dikkelindestraat in Gent. Omstreeks 15.10 uur werd zijn wagen teruggevonden in de Beekstraat in Mariakerke, op de brug over de Ringvaart. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

  1. ‘Incompetente’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagvergoeding én houdt bedrijfswagen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”
    PREMIUM

    ‘Incompe­ten­te’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagver­goe­ding én houdt bedrijfswa­gen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”

    De sociale huisvestingsmaatschappij WoninGent, die tegenwoordig ‘Thuispunt Gent’ heet, heeft algemeen directeur K.W. ontslagen. Zij was al sinds 2009 in dienst bij de maatschappij, maar ging niet akkoord met haar ontslag - nochtans met een flinke wettelijk voorziene ontslagvergoeding. Thuispunt Gent sloot dan maar een overeenkomst met de vrouw en haar raadsman, en dat leverde haar heel wat extra op. Politici reageren verbolgen.
    Gent