Volledig scherm
De 17-jarige Sukaina Choukair is al een maand vermist. © Child Focus

Opsporingsbericht: 17-jarige Sukaina al een maand vermist

Child Focus heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 17-jarige Sukaina Choukair uit Gent. De tiener verdween op 12 december.

Het meisje heeft een normale lichaamsbouw en is 1,65 meter groot. De 17-jarige heeft bruine ogen en lang bruin haar. Ze heeft ook een moedervlek op haar linkerwang.

Wie Sukaina gezien heeft of een tip heeft over waar het meisje verblijft, kan 24 uur op 24 contact opnemen met Child Focus op het nummer 116 000. Je kan ook terecht bij de politie op het nummer 0800/30.300. Child Focus vraagt ook het opsporingsbericht zo veel mogelijk te verspreiden.

Volledig scherm
De 17-jarige Sukaina Choukair is al een maand vermist. © Child Focus
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad helpt vzw Gentse Spruiten aan vaste uitvalsbasis in Brugse Poort: “Laagdrempelige ontmoetingsplek voor ouders”

    Stad helpt vzw Gentse Spruiten aan vaste uitvalsba­sis in Brugse Poort: “Laagdrem­pe­li­ge ontmoe­tings­plek voor ouders”

    Een gezellige plek waar ouders samen een koffie kunnen drinken terwijl hun peuters zich uitleven op de speelmat. Daar was vzw Gentse Spruiten al even naar op zoek. Dankzij een helpende hand van de stad heeft de oudervereniging nu een onderkomen gevonden in de Kiekenstraat in de Brugse Poort. “In plaats van alleen thuis te zitten met de kinderen kunnen we hier gezellig bijpraten en tips uitwisselen”, zegt Jovita Goldschmidt.