De gordijnen hangen vol schimmel en het vuilnis stapelt zich op in het vuilste huis van Sint-Amandsberg.
Volledig scherm
De gordijnen hangen vol schimmel en het vuilnis stapelt zich op in het vuilste huis van Sint-Amandsberg. © Wannes Nimmegeers

Opruimwerken in vuilste huis van Sint-Amandsberg gaan onverminderd voort

Na twee dagen zijn de opruimwerken in het vuilste huis van Sint-Amandsberg nog steeds aan de gang. De gespecialiseerde firma is intussen aan de slag op de bovenandverdieping. De bewoner verzamelde al jarenlang rommel in zijn woning. Buren klaagden over de stank en een muizenplaag.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Minister Jambon ziet hoe coronaproof Gent z’n evenementen organiseert. “Aan alle burgemeesters: schrap evenementen niet onbezonnen als het veilig kan”

  Minister Jambon ziet hoe corona­proof Gent z’n evenemen­ten organi­seert. “Aan alle burgemees­ters: schrap evenemen­ten niet onbezonnen als het veilig kan”

  Vlaams minister-president Jan Jambon, ook minister van cultuur, bracht een bezoek aan de Bijloke. Hij kwam er kijken hoe concerten coronaproof georganiseerd kunnen worden, en wilde met zijn aanwezigheid de sector ook een hart onder de riem steken. Dat meent hij ook. Morgen ontvangen alle burgemeesters een brief met de vraag van Jambon om zoveel mogelijk evenementen te laten doorgaan.
 2. De leukste boetiekjes in Gent die je niet mag missen tijdens de solden
  PREMIUM

  De leukste boetiekjes in Gent die je niet mag missen tijdens de solden

  Dringend op zoek naar nieuwe onderbroeken? Zijn je kousen versleten? Op zoek naar zomerkleedjes? Dan zijn de solden het moment om nieuwe in huis te halen. De pandemie heeft ons daarvoor twee leidraden meegegeven: shop veilig en steun lokale ondernemers. Durf eens weg te stappen van de Veldstraat, weg van de grote ketens, en sla de binnenstraatjes in. Daar vind je tien klerenwinkels van Gentse bodem die het bezoeken meer dan waard zijn.