Schepen Hafsa El-Bazioui met Student van het Jaar Jarne Ghijsels.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen Hafsa El-Bazioui met Student van het Jaar Jarne Ghijsels. © Jill Dhondt

Oprichter van chatlijn voor studenten Jarne (23) is Student van het Jaar: “Mooie erkenning, nu nog mijn bachelor afronden”

GentJarne Ghijsels (23) werd zopas uitgeroepen tot ‘Student van het Jaar’. De bio-ingenieur in wording heeft mee een chatlijn voor studenten opgericht. Voorlopig is die alleen toegankelijk voor studenten van de UGent, maar vanaf volgend academiejaar zullen alle Gentse studenten er terechtkunnen met hun zorgen.

  1. Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”
    GENT

    Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”

    Je moet er goed zot voor zijn of je hebt écht een missie voor ogen: Mario Vermeersch (50) trotseert op vrijdag de Dodentocht. Niet om iets aan zichzelf te bewijzen, maar om geld in te zamelen voor de school van dochtertje Elisa (8). Het meisje heeft tientallen epilepsie-aanvallen per dag, kon je al in onze krant lezen.