Zo moet Rinkkaai er in de toekomst gaan uitzien. Het was de bedoeling om het project in 2020 rond te hebben, maar de bouw is nog lang niet gestart.
Volledig scherm
Zo moet Rinkkaai er in de toekomst gaan uitzien. Het was de bedoeling om het project in 2020 rond te hebben, maar de bouw is nog lang niet gestart. © repro Erik De Troyer

Opnieuw bezwaar ingediend tegen bouw van zes appartementsblokken aan Gent-Sint-Pieters

GentActiecomité BuitenSporig heeft bezwaar ingediend tegen de bouw van zes appartementsblokken op het einde van de Fabiolalaan. Hiermee loopt het project verdere vertraging op. Eerder werd al eens een vergunning vernietigd, maar ontwikkelaar Alides diende een nieuwe aanvraag in. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”