Het COPS-team van de Gentse politie
Volledig scherm
PREMIUM
Het COPS-team van de Gentse politie © Wannes Nimmegeers

Op bezoek bij de COPS, de best getrainde agenten van de regio: “Ons werk ziet er indrukwekkend uit, maar dat hoort ook zo”

GentMet 29 zijn ze, de best getrainde flikken van onze regio. En als ze bij je aan de voordeur staan, ben je opgepakt voor je nog maar kan denken aan vluchten. “Wanneer wij een arrestatie doen in een woning, is dat een kwestie van enkele minuten.” Maak kennis met de COPS, het bijzonder bijstandsteam van de Gentse politie.

 1. Supporters KAA Gent nemen bestuur op de korrel via open brief: “Beleid van KAA Gent lijkt mentaal nog steeds in het Ottenstadion te vertoeven”
  Gent

  Supporters KAA Gent nemen bestuur op de korrel via open brief: “Beleid van KAA Gent lijkt mentaal nog steeds in het Ottenstadi­on te vertoeven”

  Een grote groep supporters hebben onder de naam ‘SoS Ons Gantoise’ een open brief geschreven aan het bestuur van KAA Gent. Ze willen dat het zichzelf een spiegel voorhoudt en verantwoordelijkheid neemt. Vooral het beleid wordt door de supporters serieus op de korrel genomen. “Als club staan we stil en gaat het zelfs achteruit”, klinkt het.
 1. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
  Play

  Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide

 2. Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbalteam
  Play

  Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbal­team