Het stadsbestuur wil Sofie Bracke mee op handelsmissie naar Israël sturen
Volledig scherm
Het stadsbestuur wil Sofie Bracke mee op handelsmissie naar Israël sturen © Wannes Nimmegeers

Ook Vrede vzw verontwaardigd over deelname stad Gents aan handelsmissie naar Israël

Behalve PVDA is ook Vrede vzw verontwaardigd dat het Gentse schepencollege beslist heeft om schepen van Economie Sofie Bracke mee te sturen met een handelsmissie van VOKA naar Israël. “Amper anderhalf jaar geleden engageerde de stad Gent zich ertoe om ‘mensenrechten als rode draad’ op te nemen in het lokaal Gents beleid”, klinkt het boos.

 1. Ex-Buffalo Milicevic opent pizzeria in de Vlaanderenstraat: “Na mijn carrière wil ik in Gent blijven wonen”
  Gent

  Ex-Buffalo Milicevic opent pizzeria in de Vlaanderen­straat: “Na mijn carrière wil ik in Gent blijven wonen”

  Pizza Factory heeft zaterdagmiddag de deuren geopend voor vrienden en familie, donderdag 1 oktober volgt de officiële opening. Danijel Milicevic en goede vriend Nicola Salerno maakten werk van hun droomproject en lanceren in de Vlaanderenstraat een pizzeria met uitsluitend Italiaanse producten en een unieke insteek: “Wij zijn de eerste pizzeria met een pizza-abonnement.”
 2. Supporters dreigen met klacht tegen AA Gent als hun abonnement niet wordt terugbetaald: “Zo ga je niet met je fans om”
  PREMIUM

  Supporters dreigen met klacht tegen AA Gent als hun abonnement niet wordt terugbe­taald: “Zo ga je niet met je fans om”

  Boos, en vooral diep teleurgesteld in hun ploeg. Dat zijn heel wat supporters van KAA Gent, en dan gaat het nog niet eens om het sportieve aspect. Een 30-tal fans uit de hoofdtribune wil de club in gebreke laten stellen, omdat hun abonnement niet wordt terugbetaald. “Dit is het niet naleven van een contract”, zeggen ze. Nog erger vinden ze de manier waarop KAA Gent de supporters behandelt. “Als je jezelf een Europese topclub wil noemen, handel daar dan ook naar.”