Bij de brand raakte het huis verwoest.
Volledig scherm
Bij de brand raakte het huis verwoest. © RV

Ook hondje dood teruggevonden bij accidentele brand waarbij bewoonster (69) het leven liet

WondelgemNa de zware brand woensdagnamiddag in de Winkelstraat in Wondelgem waar de 69-jarige bewoonster het leven liet, is nu ook het hondje van haar dochter gisterenavond laat dood teruggevonden door de brandweer. De dochter van de vrouw kon door omstaanders uit de brandende woning worden gered. Volgens de branddeskundige van het parket is de brand accidenteel.

  1. Buschauffeurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultolerantie, nu meteen”
    PREMIUM
    Gent

    Buschauf­feurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultoleran­tie, nu meteen”

    De buschauffeurs zijn de agressie op de risicolijnen naar de Blaarmeersen en het provinciaal domein Puyenbroeck beu. Vakbond ACV eist dat het agressiecomité van De Lijn maandag wordt samengeroepen om het probleem aan te pakken. Afgelopen week moest de politie tweemaal tussenbeide komen omdat chauffeurs zich bedreigd of geïntimideerd voelden door groepen jongeren. Met de Gentse Feesten in aantocht vrezen de chauffeurs nog meer incidenten. “We willen weten wie die jongeren zijn en wanneer en waar ze opduiken.”