Een niet al te snuggere dief heeft zich op een wel erg belachelijke manier laten strikken door de politie.
Volledig scherm
Een niet al te snuggere dief heeft zich op een wel erg belachelijke manier laten strikken door de politie. © getty

Ongelukkige dief probeert portefeuille te stelen... van Gentse undercoveragent

GentEen niet al te snuggere dief heeft zich op een wel erg belachelijke manier laten strikken door de politie. Die hield hem stiekem in de gaten toen hij in de buurt van het Sint-Pietersstation probeerde in te breken in enkele geparkeerde wagens. Vervolgens probeerde hij de portefeuille van een man te stelen die in de inkomhal van een appartementsgebouw stond. Alleen bleek die man een agent te zijn.

  1. Aangekondigde nieuwe besparingen schieten bij oppositie in het verkeerde keelgat: “Er wordt geen beleid gevoerd, er wordt alleen maar gekibbeld en op alles beknibbeld”
    Gent

    Aangekon­dig­de nieuwe besparin­gen schieten bij oppositie in het verkeerde keelgat: “Er wordt geen beleid gevoerd, er wordt alleen maar gekibbeld en op alles beknibbeld”

    De oppositiepartijen uiten stevige kritiek op de besparingsplannen die het stadsbestuur woensdag bekend maakte. Nee, het is niet hun taak om het bestuur te bewieroken, maar het valt op dat zowel links als rechts op dezelfde punten duwen: het subsidiebeleid van de stad, en het besparen op de voeding in de woonzorgcentra.