Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) spreekt Gents mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) stellig tegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) spreekt Gents mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) stellig tegen. © Wannes Nimmegeers/Photonews

Onderschat minister Peeters gevolgen van Oosterweel op files rond Gent? “De impact zal nagenoeg verwaarloosbaar zijn”

GentDe tegengestelde visies op de Oosterweelverbinding in Antwerpen komen steeds meer aan de oppervlakte. Gents mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) vreest al jaren dat het zuiden van zijn stad zal dichtslibben, maar Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) spreekt dat stellig tegen. “Ik denk dat we de Gentenaars gerust kunnen stellen.”

 1. Sim (23) bouwt als dokter in spe betaalbare zwembaden en is Gentse student-ondernemer van het jaar: “Je breekt het zo weer af”
  GENT

  Sim (23) bouwt als dokter in spe betaalbare zwembaden en is Gentse stu­dent-ondernemer van het jaar: “Je breekt het zo weer af”

  Alsof geneeskunde studeren nog niet genoeg is, maakt Merelbekenaar Sim Vanlangenhove (23) ook nog eens innovatieve ‘opbouwzwembaden’ in zijn vrije tijd. Hij kreeg er maandagavond de prijs van ‘Gentrepreneur’ voor: als student-ondernemer van het jaar mag hij de studerende ondernemers in Gent vertegenwoordigen. “Omdat ik niet op wereldreis kon, begon ik wat te knutselen in de tuin.”
 1. Drugs laten testen: in Goes kan het
  Play

  Drugs laten testen: in Goes kan het

 2. Leo vertelt Zeeuwse jeugd meer over verslavingen
  Play

  Leo vertelt Zeeuwse jeugd meer over verslavin­gen