De oldtimers die Michel Mahy tentoonstelt in Gent zijn geen afgelikte exemplaren.
Volledig scherm
De oldtimers die Michel Mahy tentoonstelt in Gent zijn geen afgelikte exemplaren. © Wouter Rawoens

Oldtimers collectie Mahy keren (voor even) terug naar Gent: “Verwacht je niet aan mooi opgeblonken wagens”

GentDe collectie oldtimers van de familie Mahy keert voor een stukje terug naar Gent. Jarenlang stonden de wagens opgesteld in circus Mahy in de Lammerstraat, maar daar zijn ze inmiddels meer dan dertig jaar verdwenen. Nu wordt een veertigtal exemplaren tentoongesteld in de Vynckier-site aan de Nieuwevaart. “We tonen de historische wagens op een historische locatie”, zegt collectioneur Michel Mahy.

  1. Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”
    Gent

    Gerenom­meerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”

    Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back.