Grupo Alturas Peru
Volledig scherm
PREMIUM
Grupo Alturas Peru © Wannes Nimmegeers

Odegand palmt de stad in met klassieke muziek

GENTMooi weer, een cultuurmarkt op de Kouter en Odegand dat met het mooiste klassieke muziekfestival van Vlaanderen de stad wat overneemt: dat betekende over de koppen lopen in de binnenstad.

 1. IN BEELD. In de turnzaal, op de schoolbanken of tijdens het werk: zo keek Vlaanderen nagelbijtend (maar tevergeefs) uit naar dat eerste doelpunt tegen Kroatië
  Vlaanderen

  IN BEELD. In de turnzaal, op de schoolban­ken of tijdens het werk: zo keek Vlaanderen nagelbij­tend (maar tevergeefs) uit naar dat eerste doelpunt tegen Kroatië

  Tous ensemble: thuis, op het werk of... in de klas. De Rode Duivels knokten donderdag voor een plek in de achtste finales op het WK voetbal en dat zullen de supporters geweten hebben. Van Duivelse dansjes tot een oefenmatch met Sint en Piet: ook nu kleurde Vlaanderen rood om het Kroatische gevaar te bezweren. “Wij laten ons elftal niet in de steek, wat er ook gebeurt.”
 2. REPORTAGE. Op bezoek in de Queer Gym: “In een andere fitness zou ik mij zo bekeken voelen”
  PREMIUM
  Gent

  REPORTAGE. Op bezoek in de Queer Gym: “In een andere fitness zou ik mij zo bekeken voelen”

  Machogedrag en rivaliteit zijn voor velen een drempels om naar een fitnesscenter te gaan, zeker in de LGBTQ-gemeenschap. Daarom richtte Boris Orlando (39) 2,5 jaar geleden de Queer Gym op in Gent. Een veilige plek voor homo’s, lesbiennes en andere queers om te trainen, maar ook hetero’s vinden vlot hun weg naar hier. Waarom? Dat leerden we tijdens een spetterende ‘80s aerobics’-les.