Het huis van de overleden Hendrik Keuleer in het Gewad wordt nog steeds belaagd, tot wanhoop van de weduwe
Volledig scherm
Het huis van de overleden Hendrik Keuleer in het Gewad wordt nog steeds belaagd, tot wanhoop van de weduwe © Wannes Nimmegeers

Nu ook weduwe van Hendrik Keuleer belaagd in het Gewad, slogans zijn nochtans weg

Jarenlang werd Hendrik Keuleer – voormalig uitbater van restaurant Tap en Tepel in ’t Gewad – belaagd door jongeren. Die sloegen zijn ruiten in en sloegen de man ook eens zelf bewusteloos. Half juli overleed Hendrik, maar nu wordt ook zijn weduwe belaagd. “Dit moet echt stoppen”, zucht ze.

0 reacties

 1. Nieuwbouw Lucernacollege in het slop door juridisch steekspel: “Nochtans veel nood aan school voor hoogbegaafde leerlingen”
  PREMIUM
  Gent

  Nieuwbouw Lucernacol­le­ge in het slop door juridisch steekspel: “Nochtans veel nood aan school voor hoogbegaaf­de leerlingen”

  Aan de Ganzendries, vlakbij het Sint-Pietersstation, bouwt het Lucernacollege aan een nieuwe vleugel. Arkades, een basisschool specifiek voor hoogbegaafde leerlingen, wil uitbreiden. Maar de werf ligt inmiddels al maanden stil. De bouwput heeft meer weg van een openluchtzwembad. “Ook voor ons is dit een spijtige zaak”, zegt directeur Inge De Groote.
 1. Na de plannen, het debat: fietsenstalling in Vleeshuis laat Gent niet onberoerd. “Leggen we binnenkort de Reep weer dicht?”
  PREMIUM
  Gent

  Na de plannen, het debat: fietsen­stal­ling in Vleeshuis laat Gent niet onberoerd. “Leggen we binnenkort de Reep weer dicht?”

  Een fietsenstalling in het Groot Vleeshuis, hoort dat wel? Het is dé discussie bij uitstek deze week in Gent. Van nachtburgemeester Edmond Cocquyt tot Vlaams erfgoedminister Matthias Diependaele: iedereen heeft wel een mening over de herbestemming van de vijftiende-eeuwse markthal. Intussen pleit de Gentse Fietsersbond voor een “radicalere omslag”. “Waar wachten we nog op?”