Het huis van de overleden Hendrik Keuleer in het Gewad wordt nog steeds belaagd, tot wanhoop van de weduwe
Volledig scherm
Het huis van de overleden Hendrik Keuleer in het Gewad wordt nog steeds belaagd, tot wanhoop van de weduwe © Wannes Nimmegeers

Nu ook weduwe van Hendrik Keuleer belaagd in het Gewad, slogans zijn nochtans weg

Jarenlang werd Hendrik Keuleer – voormalig uitbater van restaurant Tap en Tepel in ’t Gewad – belaagd door jongeren. Die sloegen zijn ruiten in en sloegen de man ook eens zelf bewusteloos. Half juli overleed Hendrik, maar nu wordt ook zijn weduwe belaagd. “Dit moet echt stoppen”, zucht ze.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Stefanie (25) sterft na bizar ongeval: vriend verhoord door politie
  PREMIUM
  Gent/Deinze/Tielt

  Stefanie (25) sterft na bizar ongeval: vriend verhoord door politie

  In de Noordhoutstraat in Drongen heeft zich donderdagochtend een vreemd verkeersongeval voorgedaan. Stefanie Verstappen, een 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend uit Deinze op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden. De dame werd uit de auto geslingerd en overleefde het ongeluk niet. Haar vriend beweerde achteraf dat hij niet achter stuur zat. Maar dat blijkt hoogst onwaarschijnlijk.
 2. Geen Vlaams geld voor renovatie fietsonderdoorgang Ekkergembrug: “Enkel nieuwe constructies worden gesubsidieerd”

  Geen Vlaams geld voor renovatie fietsonder­door­gang Ekkergem­brug: “Enkel nieuwe construc­ties worden gesubsidi­eerd”

  De Stad Gent krijgt geen Vlaamse subsidies voor de renovatie van de fietsonderdoorgang onder Ekkergembrug. Het bouwwerk mag dan wel dringend aan vervanging toe zijn, het Vlaamse Gewest komt enkel tussen bij nieuwe constructies. “De stad besliste daarom om 900.000 euro, de volledige kost, uit eigen zak te betalen”, zei schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) dinsdagavond op de gemeenteraadscommissie. “De onderdoorgang is één van de eerste die ooit werd aangelegd op de R40 in Gent, maar is niet meer van deze tijd. Als fietser draag je het best een helm grappen we soms, want het plafond is er erg laag. Dat probleem gaan we nu verhelpen.” De werken starten in februari. Naast het lage plafond wordt ook de haarspeldbocht op de Leiekaai rechtgetrokken.
 3. Herstellingen aan herstellingen maar E17-viaduct houdt buurtbewoners nog steeds uit hun slaap: “Het is elke dag erger”

  Herstellin­gen aan herstellin­gen maar E17-viaduct houdt buurtbewo­ners nog steeds uit hun slaap: “Het is elke dag erger”

  De buurtbewoners van het viaduct van Gentbrugge wisten waar ze aan begonnen toen ze daar gingen wonen. Wat ze echter niet konden voorspellen waren de onuitstaanbare trillingen van de voorbije maanden. Die zijn er ironisch genoeg gekomen sinds de herstellingswerken. Midden augustus werden tussentijdse reparaties uitgevoerd om het overmatige getril te verhelpen, maar daar is de laatste drie weken niets meer van te merken. “Het is elke dag erger. Ik slaap al weken in mijn zetel omdat ik boven gewoon geen oog meer dicht doe.”