Nu al druk in de Overpoortstraat
Volledig scherm
Nu al druk in de Overpoortstraat © Wannes Nimmegeers

Nu al razend druk in Gentse Overpoortstraat, wat geeft dat vanavond?

In en rond de Overpoortstraat, dé feeststraat voor de Gentse studenten, hebben vandaag 15 cafés de deuren geopend. Allemaal hebben ze een terras buiten gezet, maar alle zitjes waren in de namiddag al ingenomen. Uitgelaten jongeren troepten samen rond de terrassen. Nu droegen ze nog mondmaskers en was het relatief rustig, maar wat geeft dat vanavond?

  1. Jonge Gentenaars ontwikkelen app die online menukaart op maat voorschotelt: “Ben je allergisch aan noten, dan worden gerechten met noten eruit gefilterd”
    Gent

    Jonge Gentenaars ontwikke­len app die online menukaart op maat voorscho­telt: “Ben je allergisch aan noten, dan worden gerechten met noten eruit gefilterd”

    Een app waarmee je contactloos eten kan bestellen en betalen is niet nieuw. Een menukaart die er anders uitziet per klant wel. Louis Pannier en Robin Praet, beiden 27, ontwikkelden een applicatie waardoor klanten een online menukaart op maat krijgen. Heb je bepaalde allergenen, dan zullen bepaalde gerechten uit de lijst gefilterd worden. Eet je graag bepaalde smaken, dan zullen die bovenaan op je gepersonaliseerde kaart staan.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement