Het NTGent op het Sint-Baafsplein
Volledig scherm
Het NTGent op het Sint-Baafsplein © Cedric Matthys

NTGent schrapt internationale tournees en onderstreept belang strategie op lange termijn: “Grote maatschappelijke verantwoordelijkheid voor cultuursector”

GentBij NTGent zijn ze zich zwaar bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die een cultuurhuis draagt. “We vormen het einde van de waardeketen: als NTGent niet speelt, heeft dat grote gevolgen voor veel spelers binnen de sector”, zegt kersvers zakelijk leider Daan Vander Steene.

 1. Gevonden lichaam is dat van Eline Verdonck (32), een graag geziene vrouw in Gent: “Het is ons een raadsel wat daar gebeurd is”
  PREMIUM
  Gent / Poperinge

  Gevonden lichaam is dat van Eline Verdonck (32), een graag geziene vrouw in Gent: “Het is ons een raadsel wat daar gebeurd is”

  Vrolijk in het leven. Heel warm en sociaal. Begaan met klanten. Het zijn maar enkele mooie woorden die Eline Verdonck omschrijven, de vrouw die gisterenmorgen door een postbode levenloos in Gent-centrum werd gevonden. Wat de doodsoorzaak is, is nog niet geweten. Het parket onderzoekt nog de feiten. Maar dat de vrouw van 32 jaar een diepe indruk naliet, is alvast een zekerheid.
 1. Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisquarantaine
  Play

  Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisqua­ran­tai­ne

 2. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?