Gwenda Stevens in gesprek met Eline Vanduyver van Parts of Culture.
Volledig scherm
Gwenda Stevens in gesprek met Eline Vanduyver van Parts of Culture. © Parts of Culture - rv

‘Nooit Genoeg’ is 24 uur film, interview en digitaal café over gender, seksualiteit en diversiteit: “We willen het gesprek openbreken”

17 mei en 22 mei staan normaal met rood aangeduid in de lgbtqi+-kalender. Ook in coronatijden zet je best een cirkel rond de 22ste: dan heeft ‘Nooit Genoeg’ plaats, een live-evenement van 24 uur lang. Seksualiteit, diversiteit, feminisme: het komt aan bod in een marathon die de Pride-maand toch wat luister moet bijzetten. 

  1. Verborgen theaterzaal van Sint-Barbara wordt eindelijk afgewerkt, en volgend jaar opengesteld. “Dit moet een stem geven aan jongeren die daar nood aan hebben”
    Gent

    Verborgen theater­zaal van Sint-Barbara wordt eindelijk afgewerkt, en volgend jaar openge­steld. “Dit moet een stem geven aan jongeren die daar nood aan hebben”

    Het is een goed bewaard geheim. Boven de kleuterschool van Sint-Barbara in de Savaanstraat zit een theaterzaal verborgen, waar een kleine 300 man in kan. 15 jaar geleden al begon het project ‘Maeterlinckzaal’, maar afgewerkt raakte het nooit. “De ruwbouw is af, maar de zaal is nog nooit gebruikt", zegt algemeen directeur Guy Dalcq. “Daar zal volgend jaar verandering in komen.”