De studenten van de HOGENT mogen weer naar school komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De studenten van de HOGENT mogen weer naar school komen. © Wannes Nimmegeers

Nog inschrijfstress? Dit zijn de sterkst groeiende studierichtingen van het moment

GENTNog hoogstens een week en dan moet je het eigenlijk wel weten: de hogescholen en universiteiten beginnen aan het academiejaar. Maar wat zijn nu de richtingen die het jaar na corona populair worden? Welke Gentse aula’s barsten uit hun voegen? Wij zochten het voor je uit. Spoilers: als podcaster in de dop zit je niet alleen in de klas. 

  1. Toms (50) vrouw Nathalie (44) fietste bijna nooit naar het werk, tot die ene noodlottige dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt”
    PREMIUM
    Gent

    Toms (50) vrouw Nathalie (44) fietste bijna nooit naar het werk, tot die ene noodlotti­ge dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt”

    Een zone 30 op de Gentse stadsring én verkeerslichten aan het Stapelplein: aanpassingen aan Dok-Noord waar Tom Timmerman (50) mee voor pleitte nadat zijn vrouw Nathalie Lacave (44) er eind augustus om het leven kwam in een verkeersongeval. Of het haar gered zou hebben, weet hij niet. Maar hij weet wel welke drama’s hij zo anderen hoopt te besparen. “Mijn leven staat al drie maanden stil.”