Joy in haar nieuw kruidenierswinkeltje.
Volledig scherm
Joy in haar nieuw kruidenierswinkeltje. © Jill Dhondt

Nieuwe kruidenierswinkel geopend aan Dampoort: “Wat in het rek staat is met de grootste zorg uitgekozen”

GentIn de Dendermondsesteenweg, op een steenworp van Dampoort, is traiteurzaak Yvon en agnes nu ook uitgebreid tot kruidenierswinkeltje. Het voelt aan als een zaak uit lang vervlogen tijden, maar dan in een hip jasje. Aan de toog kan je verse bereidingen bestellen en in het rek erachter staan allerlei artisanale producten: van huisbereide popcorn tot kikkererwten uit Zwalm. 

 1. Populaire brunchbar Gust gaat pas na de zomer open: “Door de coronacrisis schiet er maar 1 teamlid meer over en over twee maand moet ik bevallen”
  Gent

  Populaire brunchbar Gust gaat pas na de zomer open: “Door de coronacri­sis schiet er maar 1 teamlid meer over en over twee maand moet ik bevallen”

  Terwijl veel horeca-uitbaters hun terrassen aan het klaarmaken zijn voor zaterdag, is het stil bij Gust. De populaire brunchbar in de Papegaaistraat blijft gesloten tot na de zomer. Door de coronacrisis zijn bijna alle teamleden uitgevallen en zaakvoerder Evi De Cock (35) moet begin juli bevallen. Hierdoor heeft ze niet genoeg tijd om nieuw personeel op te leiden.
 1. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?

 2. Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine
  Play

  Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine