De Arsenaalsite aan de Brusselsesteenweg in Gentbrugge dateert van het einde van de negentiende eeuw. Het is de oudste spoorwegwerkplaats in Vlaanderen.
Volledig scherm
De Arsenaalsite aan de Brusselsesteenweg in Gentbrugge dateert van het einde van de negentiende eeuw. Het is de oudste spoorwegwerkplaats in Vlaanderen. © Wannes Nimmegeers

Nieuwe eigenaars Arsenaalsite reageren voor het eerst: “We willen zelf ook fier kunnen zijn op het project”

GentMaandenlang bleven ze -relatief- onbekend, maar nu de verkoop rond is, treden de nieuwe eigenaars van de Arsenaalsite dan toch uit de schaduw. De drie West-Vlaamse projectontwikkelaars komen met een gezamenlijke boodschap naar buiten. “We zijn trots dat we deze unieke locatie een waardevolle herbestemming kunnen geven”, klinkt het.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”