De Gentse vastgoedmakelaars Arjen, Karen en Serge gaan de uitdaging aan in het zevende seizoen van 'Huizenjagers'.
Volledig scherm
De Gentse vastgoedmakelaars Arjen, Karen en Serge gaan de uitdaging aan in het zevende seizoen van 'Huizenjagers'. © Vier

Nieuw seizoen ‘Huizenjagers’ gaat morgen van start in Gent

Het zevende seizoen van het tv-programma ‘Huizenjagers’ op Vier gaat morgen van start in Gent. De deelnemende makelaars Arjen, Serge en Karen richten hun pijlen daarna nog op de Groene Gordel, Limburg, de Noorderkempen en Brugge. 

  1. Dit zijn de 15 slechtste fietspaden langs gewestwegen in Oost-Vlaanderen (en de heraanleg is vaak nog niet voor morgen)
    PREMIUM
    Regio

    Dit zijn de 15 slechtste fietspaden langs gewestwe­gen in Oost-Vlaanderen (en de heraanleg is vaak nog niet voor morgen)

    Smal, niet afgescheiden van de rijbaan, vol putten en in het slechtste geval geen belijning of zelfs gewoon geen fietspad. 62,9 procent van de Oost-Vlaamse fietspaden langs gewestwegen voldoet niet aan de norm en daarmee is onze provincie de slechtste leerling van de klas. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Agentschap Wegen en Verkeer. Onze Oost-Vlaamse redactie vond vijftien treffende voorbeelden van levensgevaarlijke situaties voor fietsers. Een eventuele heraanleg - als die al gepland is - laat in veel gevallen nog lang op zich wachten.