Het team van Yokoso in Gent. Met helemaal achteraan Nehme en daarvoor Caroline, de zaakvoerders.
Volledig scherm
Het team van Yokoso in Gent. Met helemaal achteraan Nehme en daarvoor Caroline, de zaakvoerders. © Jill Dhondt

Nieuw restaurant in hartje Gent waar je sushi zelf kan samenstellen: “Voor een paar euro heb je al een lekkere sushirol”

GentEen grote fan van sushi maar niet van komkommer, rauwe vis of wortelen? Dan is het nieuwe restaurant Yokoso in de Voldersstraat jouw nieuwe lievelingsadres. Je kan er volledig zelf kiezen wat er in je sushi komt te zitten, en een robot doet de rest.

 1. Internationaal gerenommeerde kunstenaar Frank Liefooghe gehuldigd voor 80ste verjaardag: van de Berlijnse Muur tot het langste schilderij ter wereld
  GENT

  Internatio­naal gerenom­meer­de kunstenaar Frank Liefooghe gehuldigd voor 80ste verjaardag: van de Berlijnse Muur tot het langste schilderij ter wereld

  Tachtig kaarsjes mag de ingeweken Ieperling Frank Liefooghe uitblazen, en dat werd gevierd op het stadhuis. De artiest, gekend voor uitbundige werken die hij van in Amsterdam tot Jeruzalem en Togo creëerde. Van de voormalige Franse president Mitterand tot huidig schepen van Cultuur Sami Souguir: iedereen is vol lof over Liefooghe. Hij kreeg voor zijn oeuvre en verjaardag een ‘draakje’ uit handen van de schepen én een receptie.
 1. Opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten strijden om voorprogramma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray
  Gent

  Opkomende vrouwelij­ke hip­hop-artiesten strijden om voorpro­gram­ma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray

  Op vrijdag 3 februari zullen twintig opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten het beste van zichzelf geven op het freestage van Hip Hop Hooray. De winnares krijgt de kans een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van Miss Angel. Maar er zijn ook plaatsjes te verdienen om op te treden op de Gentse Feesten. En dat in de Week van de Belgische Muziek.
 2. Kruim van de Gentse muzikanten jamt samen op eerste ‘Feest van de Gentse Muziekscène’
  GENT

  Kruim van de Gentse muzikanten jamt samen op eerste ‘Feest van de Gentse Muziekscè­ne’

  Al wie iets betekent of wil betekenen op de Gentse grote en kleine podia, in dancings en café’s, zat op maandagavond samen in de Handelsbeurs voor het eerste ‘Feest van de Gentse Muziekscène’. De organisatoren willen vooral de soms nogal gesloten bubbels stukprikken. Binnenkort een hip-hopavondje in de Missy Sippy? Niet direct, maar er stond wel meteen een gigantische jam op het programma.