Opening Reigerspark met Astrid De Bruycker.
Volledig scherm
Opening Reigerspark met Astrid De Bruycker. © Jill Dhondt

Nieuw parkje geopend achter station, waar de buren al jaren naar snakken: “Het is een zeer leuke plek geworden”

GentHet is er eindelijk: het Reigerspark. De bewoners van de stationsbuurt kijken daar al jaren naar uit. Hun wijk is dichtbevolkt met weinig groen. Een park zoals dit, met heel veel bomen, maar ook een hangmat en een boekenkastje, is meer dan welkom.

 1. Voormalige fitnesskoning veroordeeld tot ‘maar’ 10 maanden met uitstel door gebrekkig onderzoek
  PREMIUM
  Gent

  Voormalige fitnessko­ning veroor­deeld tot ‘maar’ 10 maanden met uitstel door gebrekkig onderzoek

  Dick Vande Vyvere (59), de man die de fitnessketens Passage en JustFit oprichtte en later doorverkocht, is veroordeeld tot tien maanden cel met uitstel. Hij werd beschuldigd van oplichting, witwassen, valsheid in geschrifte en bedrieglijk onvermogen, maar werd voor een groot deel vrijgesproken. Dat is het gevolg van een gebrekkig onderzoek, dat bovendien te lang aansleepte, oordeelde de Gentse correctionele rechtbank donderdag.
 2. ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topconditie: “Zelfs kunstgras moet je onderhouden”
  PREMIUM

  ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topcondi­tie: “Zelfs kunstgras moet je onderhou­den”

  Nu het nieuwe voetbalseizoen zich aandient, zet onze krant vijf medewerkers in de verf die achter de schermen van AA Gent werken. In het moderne voetbal is het een komen en gaan van spelers en trainers, maar het zijn deze mensen die, vrijwillig of betaald, samen met de supporters het hart vormen van de club. Als de Buffalo’s dit jaar potten breken in de Jupiler Pro League, is dat mee dankzij hen. Vandaag: Dikran Garabet, de man die er voor zorgt dat de velden er piekfijn bij liggen.