Isabel Burr Raty zal wellnessbehandelingen geven tijdens het festival en een lezing over haar bijzondere project.
Volledig scherm
Isabel Burr Raty zal wellnessbehandelingen geven tijdens het festival en een lezing over haar bijzondere project. © Isabel Burr Raty Kleiner

Nieuw kunstenfestival lijkt even op all-in resort

Rond valentijn organiseren het curatorencollectief Nein, kunstencentrum CAMPO, Kunsthal Gent en De Theatermaker een gloednieuw kunstenfestival. Drie dagen vallen performances, beeldende kunst, workshops, debat, films en muziek samen met bubbelbaden en wellness-behandelingen.

  1. Twee jongeren opgepakt na incident met buschauffeur aan station Gent-Sint-Pieters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”
    Gent

    Twee jongeren opgepakt na incident met buschauf­feur aan station Gent-Sint-Pie­ters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”

    Twee jongeren uit Brussel zijn deze middag bestuurlijk opgepakt door de politie na een dispuut met een chauffeur van De Lijn aan het station van Gent-Sint-Pieters. De chauffeur reed er over de voet van één van de jongeren waarop tumult ontstond. “De chauffeur heeft in paniek gereageerd", zegt de werkgever van de groep. De groep van 20 jongeren was op weg naar een event van de cateraar om er te werken.