John Terras aan de Reep
Volledig scherm
John Terras aan de Reep © Wannes Nimmegeers

Nieuw aan de Reep: John Terras

John Terras, dat is een leuke zaak, op een prachtige locatie, met een naam met een hoek af, net zoals de uitbaters zelf. An Gyselinck en Gerald Claes houden de zaak aan de Reep de komende vijf maanden open. “De focus ligt op lekker, huisgemaakt eten en drinken, vooral op apero.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geopend vlak voor corona: restaurant Joan, voor de liefhebbers van Italiaanse deelgerechten met een twist

    Geopend vlak voor corona: restaurant Joan, voor de liefheb­bers van Italiaanse deelgerech­ten met een twist

    Jolijn Van Den Bossche kon haar gading niet vinden als binnenhuisarchitecte. Toen ze in de horeca belandde, voelde dat als thuiskomen. Op haar dertigste, net voor de coronacrisis insloeg als een bom, besloot ze om haar eigen zaak te openen in de Annonciadenstraat. “Het klinkt misschien simpel, maar zien hoe klanten hun vingers aflikken, daar word ik gelukkig van. Hoe zalig is het om een glimlach op iemand zijn gezicht te toveren?”
  2. Coronacrisis nekt populair koffiehuis Huize Colette: “De horeca mocht weer open, maar de klanten bleven weg”

    Coronacri­sis nekt populair koffiehuis Huize Colette: “De horeca mocht weer open, maar de klanten bleven weg”

    Huize Colette in de Belfortstraat, waar je volgens velen de beste chocomelk van Gent en omstreken kon halen, is niet meer. De zaak draaide goed, maar dan kwam de coronacrisis. Na maanden verplichte sluit mocht het koffiehuis weer open, maar de klanten bleven weg. “De eigenares heeft even de kat uit de boom gekeken, maar dan beseft dat ze de komende maanden niet meer kon overbruggen met de reserves die ze had.”