Het lijkt alsof men helemaal alleen op de tentoonstelling loopt.
Volledig scherm
Het lijkt alsof men helemaal alleen op de tentoonstelling loopt. © RV

Neem rustig de tijd: voortaan kan iedereen virtueel naar Van Eyck-tentoonstelling

Toch een beetje een troost voor de 144.000 mensen die een ticket hadden voor de Van Eyck-expo in het MSK: voortaan kan iedereen de tentoonstelling virtueel bezoeken.

 1. BINNENKIJKER. Dit kot is bij de duurste van Gent: “Een inloopdouche van 2 meter, da’s een dikke plus”
  PREMIUM
  GENT

  BINNENKIJ­KER. Dit kot is bij de duurste van Gent: “Een inloopdou­che van 2 meter, da’s een dikke plus”

  Zowat 10.000 koten zijn er te weinig in Gent. 80.000 studenten, van wie de helft op kot wil, vechten voor elke vierkante meter vrijgekomen vastgoed. Tot 500 euro voor een kamer is schering en inslag, maar sommigen betalen bewust nog meer. Wij kijken binnen in een van de ‘luxekoten’ in Gent. Is die prijs te verantwoorden? “Ik zit hier al 6 jaar. Dan is het goed, hé.”
 2. Dan toch redders aan Blaarmeersen op warmste dag, maar niet om te ‘redden’. “Politie bijstaan om mensen uit het water te houden”
  Gent

  Dan toch redders aan Blaarmeer­sen op warmste dag, maar niet om te ‘redden’. “Politie bijstaan om mensen uit het water te houden”

  Dat er op warme meidagen zoals vandaag en zeker morgen geen redders kunnen voorzien worden aan de Blaarmeersen, stuit op politiek onbegrip. Vooral omdat - zo stelt Anneleen Van Bossuyt (N-VA) - beheerder Farys wel degelijk bereid zou zijn redders te leveren. Morgen komen er zelfs, maar niet om te redden, wel om de mensen weg te houden van het water.