Levenloos lichaam van man aangetroffen in Ekkergem.
Volledig scherm
Levenloos lichaam van man aangetroffen in Ekkergem. © DVEG

Na verdacht overlijden in Ekkergem: twee personen aangehouden

GentIn het onderzoek naar het verdacht overlijden van een 35-jarige man donderdag in de Ekkergemstraat in Gent, zijn twee verdachten aangehouden. Dat bevestigt het Oost-Vlaamse parket, dat verder geen details geeft.

 1. Gent

  Uitgebrand schip nog maanden vast in Sifferdok

  Na een felle schrootbrand aan boord eind juni ligt het zwaar gehavende bulkschip Lowlands Mimosa, dat vaart onder de vlag van Panama, nog altijd vast in het Sifferdok in de Gentse haven. Een verzekeringskwestie tussen de betrokken partijen en vervuild bluswater bemoeilijken de berging. “Er zijn niet minder dan acht betrokken partijen in dit dossier – diverse spelers hadden een lading aan boord van het schip – en zijn er dus verschillende verzekeringsmaatschappijen aangesteld.” De zaak kreeg ook een juridisch staartje.
 2. Derde slachtoffer in één week tijd, ouders trekken aan alarmbel na aanrijding fietser (10) aan Dampoort: “Kan dat circulatieplan niet sneller ingevoerd worden?”
  PREMIUM
  GENT

  Derde slachtof­fer in één week tijd, ouders trekken aan alarmbel na aanrijding fietser (10) aan Dampoort: “Kan dat circulatie­plan niet sneller ingevoerd worden?”

  Drie jonge slachtoffertjes in één week tijd: op de Land van Waaslaan is vrijdagochtend alweer een fietser gegrepen door een wagen. Voor de omliggende scholen is de maat vol. Zij eisen overleg met Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters en de Stad Gent. “Elke dag zie ik gevaarlijke situaties”, zegt ouder Jan Schouppe (36).