Na Kevin De Bruyne komt ook deze (ex-)Rode Duivel naar jeugdtornooi in Drongen: boek nu jouw tickets
GentNa Kevin De Bruyne tekent nu ook Thomas Vermaelen present op de KDB Cup in Drongen dit weekend. De ex-voetballer bij FC Barcelona hoopt er de talenten van de toekomst aan het werk te zien.
Drongen wordt dit weekend the place to be voor voetbalminnend Vlaanderen. Op de terreinen van KVE Drongen vindt de KDB Cup, een jeugdtornooi waar ploegen van over heel Europa op afkomen. Niet enkel op, maar ook naast het veld valt heel wat te zien.
Eerder bevestigde Rode Duivel Kevin De Bruyne, die met Manchester City net de titel binnenhaalde, zijn komst. Hij deelt er zaterdag handtekeningen uit. Zondag komt dan weer Thomas Vermaelen langs. De ex-voetballer, is vandaag aan het werk als assistent-bondscoach van Roberto Martinez bij de Rode Duivels.
Geïnteresseerd? Dagtickets voor de KDB Cup zijn te koop via www.kdbcup.be en kosten 10 euro.
LEES OOK:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Energierekening
Valentijn (38): ‘Een groot deel van mijn energiekosten wordt vergoed door mijn werkgever’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Valentijn (38) uit Leeuwarden. -
PREMIUMGent
Metershoge muurschildering brengt eerbetoon aan overleden zanger Luc De Vos: “We missen hem nog elke dag”
Het is al acht jaar geleden dat Luc De Vos is overleden, maar de zanger is nog lang niet vergeten. Getuige daarvan is de metershoge muurschildering in zijn thuisstad Gent, die dinsdagmorgen onthuld werd door radiomaker Wim Oosterlinck, zijn weduwe Sandra en zijn zoon Bruno. Enkele fans namen speciaal een dag verlof om erbij te zijn. -
Gent
Dienst Tandheelkunde van UZ Gent bestaat 90 jaar, en werd in nieuw jasje gestoken
De dienst Tandheelkunde bestaat 90 jaar, en dat liet het UZ Gent niet zomaar voorbij gaan. Zowel de kliniek als het opleidingscentrum kregen een serieuze opknapbeurt. Zo werden de meer dan honderd testpoppen vernieuwd. Het enige wat de medewerkers nog vragen: versterking om de tandartsen van morgen op te leiden. -
Gent
Bestuurder van bestelwagen ramt twee vrachtwagens terwijl hij achteruit reed: “Hij stonk naar alcohol toen hij uit de wagen stapte”
In de Sint-Lievenspoortstraat is dinsdagochtend een verkeersongeval gebeurd. Een bestelwagen reed er plotseling achteruit en botste met twee vrachtwagens. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. -
Gent
Oudste zomerbar van het land weer geopend: van verse pizza’s tot waarzeggers in woonwagens
Parkkaffee, de oudste zomerbar van het land, is weer voor geopend verklaard. Kaya Cassiman (27) volgt haar ouders op en zorgt voor lekker eten en drinken, waarzeggers, goochelshows en meer. Dit allemaal in een prachtig kader: de weelderige tuin van een klein kasteel in Gent, compleet met een vijver vol kwakende kikkers en hangmatten.
-
Kan 't goedkoper?
We betalen minder voor een fles allesreiniger, maar het kan nóg goedkoper
De prijzen stijgen, ook die van onze boodschappen. Elke week bekijken we één product. Betaal je er meer voor en is er een manier om te besparen? Vandaag: allesreiniger. -
PREMIUMGent
Charlene opent eerste veganistische bakkerij in Gent, en de koeken zien er heel apart uit: “We hebben ze heruitgevonden”
Hier en daar kon je al koffiekoeken zonder eieren en boter krijgen in Gent, maar een bakkerij waar het volledige aanbod plantaardig is, dat was er nog niet. Al is dat niet het enige wat de nieuwe bakkerij/koffiebar van Charlene De Buysere (33) zo bijzonder maakt. Samen met patissier Norman Willain (28) ontwikkelde ze koeken die er anders uitzien dan normaal. -
PREMIUMKoken & Eten
Granola supergezond? Als je dit erin doet, krijg je alsnog een suikerpiek (en dip)
Granola is een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt, vindt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari.