Lieselotte De Clerck in bakkerij Van Hecke op de Francisco Ferrerlaan: de Too Good To Go- en 'Brood van gisteren'-stapel slinkt erg snel.
Volledig scherm
Lieselotte De Clerck in bakkerij Van Hecke op de Francisco Ferrerlaan: de Too Good To Go- en 'Brood van gisteren'-stapel slinkt erg snel. © Sofie Van Waeyenberghe

Na heisa over weggegooid Panosbrood: Gentse bakkerijketen verkoopt al maanden ‘brood van gisteren’ voor een prijsje

GENTStapels weggegooid brood, net op het moment dat de prijzen overal stijgen: het was geen mooi tafereel in Antwerpen. In Gent doen we het gelukkig anders. Dat blijkt uit het verhaal van bakkerijketen Van Hecke, waar ze al maanden ‘brood van gisteren’ verkopen. Voor halve prijs.

 1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
  PREMIUM
  Gent / Destelbergen

  VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

  Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.
 2. Charlene opent eerste veganistische bakkerij in Gent, en de koeken zien er heel apart uit: “We hebben ze heruitgevonden”
  PREMIUM
  Gent

  Charlene opent eerste veganisti­sche bakkerij in Gent, en de koeken zien er heel apart uit: “We hebben ze heruitge­von­den”

  Hier en daar kon je al koffiekoeken zonder eieren en boter krijgen in Gent, maar een bakkerij waar het volledige aanbod plantaardig is, dat was er nog niet. Al is dat niet het enige wat de nieuwe bakkerij/koffiebar van Charlene De Buysere (33) zo bijzonder maakt. Samen met patissier Norman Willain (28) ontwikkelde ze koeken die er anders uitzien dan normaal.