Ria en Lieve van Intenso.
Volledig scherm
Ria en Lieve van Intenso. © DVEG

Na grote diefstal blijven uitbaters Lieve en Ria van Intenso positief: “De stock is aangevuld, laat de klanten maar komen”

GentIn de Henegouwenstraat werd begin deze week ingebroken in de zaak Intenso. De dieven gingen aan de haal met een groot deel van de stock van McAlson-onderbroeken. Een domper voor uitbater Lieve Coopman, die echter niet bij de pakken blijft zitten. “We hebben de stock al aangevuld. We zien de klanten meer dan ooit graag komen.”

  1. Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”
    Gent

    Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”

    Strop the Music. Voor de naam alleen al zijn de podcasts van Wim Verbeke (44) de vermelding waard. De muziekleraar en pianist uit Oostakker brengt binnenkort zijn derde reeks uit, waarin hij per aflevering een Gentse zanger of muzikant aan het woord laat. “Soms gaat het ook over generaties, en zo komt je al snel aan 100 jaar Gentse muziekgeschiedenis", zegt hij.