Volledig scherm
De platenwinkel viert hun 50ste verjaardag in stijl. © Wannes Nimmegeers

Music Mania viert 50ste verjaardag met 2manydjs

Een Gents monument, de platenwinkel Music Mania, viert binnenkort hun vijftigste verjaardag. Het wordt een feestje in stijl, een dag en nacht om nooit te vergeten. Op zaterdag 21 september nemen ze Bar Bricolage in de Chinastraat over, waar een tweedeling feest door zal gaan. Gedurende de dag kan je er terecht voor Indica Dub, met Danman, Dreadical Warriors en Forward Fever op het programma. Eens de zon ondergaat is het tijd voor het echte Gentse werk. Niemand minder dan het top DJ-duo 2manydjs komt een set spelen, samen met Nosedrif en de The Music Mania DJ’s. Tegelijkertijd kan je er ook naar livesets kijken van tal van artiesten. Kortom, een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten. Wil je een gelukkige verjaardag komen wensen? Meer info vind je op hier: https://www.facebook.com/events/956756731341452/ 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wagen belandt op dak op R4: 1 lichtgewonde

    Wagen belandt op dak op R4: 1 lichtgewon­de

    Op de R4 richting Zelzate is zondagavond rond 19.15 uur ter hoogte van Oostakker een ongeval gebeurd. Een bestuurder verloor de controle over het stuur en belandde tegen de middenberm. Door de klap vloog de wagen op zijn dak. De wagen was klaar voor de schroothoop. Bij het ongeval raakte de bestuurder lichtgewond, hij werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Er waren twee rijstroken afgesloten voor het verkeer, rond 20 uur was de rijbaan terug vrij.
  2. Twee nieuwe Gentse vrederechters in ‘De Rechtbank’

    Twee nieuwe Gentse vrederech­ters in ‘De Rechtbank’

    In het komend seizoen van ‘De Rechtbank’ op Vier zullen twee nieuwe Gentse vrederechters gevolgd worden: Dieter Vanoutrive en Koenraad De Greve gaven toestemming om in hun rechtszaal te filmen. Vanoutrive is plaatsvervangend vrederechter en wordt door de programmamaker beschreven als ‘een opvallende verschijning met zijn eeuwig strikje’. “Hij maakt er een erezaak van om zo vaak mogelijk tot een verzoening te komen”, klinkt het.