De buurtbewoners klaagden het muizenprobleem al aan in juni. Volgens Heyse is er geen sprake van een plaag
Volledig scherm
De buurtbewoners klaagden het muizenprobleem al aan in juni. Volgens Heyse is er geen sprake van een plaag © Cedric Matthys

Muizenplaag in Ledeberg sleept aan: “Nogmaals: voor 4.200 euro is het probleem verholpen”

GENTAl sinds de grootschalige nutswerken begonnen zijn in Ledeberg, klagen de bewoners er over een muizenplaag. Het probleem lag eerder voor bij Stad Gent, maar raakt niet verholpen. Gemeenteraadslid Sonja Welvaert (PVDA) wil graag snel een oplossing. Volgens milieuschepen Tine Heyse (Groen) komen er geen klachten binnen. 

  1. “We hadden het hier zo goed samen”: twee sociale blokken in Meulestede worden plots verkocht, zijn huurders slachtoffer van politiek getouwtrek?
    PREMIUM
    Gent

    “We hadden het hier zo goed samen”: twee sociale blokken in Meulestede worden plots verkocht, zijn huurders slachtof­fer van politiek getouwtrek?

    In de Gentse volkswijk Meulestede is protest ontstaan tegen de verkoop van twee sociale woonblokken. Huisvestingsmaatschappij Volkshaard wil er 72 appartementen op de markt gooien, terwijl er aan de bewoners jarenlang een renovatie werd beloofd. “Te duur”, klinkt het. Maar wie tussen de lijnen leest, ontwart een heel ander verhaal.