Volledig scherm
Morgen wordt er massaal geflitst, en niet enkel met de Superflitspaal © Politie Gent

Morgen flitsmarathon, hou het rustig op de baan

Morgen vindt de 12de grote flitsmarathon plaats, en ook de Gentse politie zal daar actief aan deelnemen. In het hele land wordt massaal de snelheid van automobilisten gecontroleerd.

Ook de Gentse flikken zullen op verschillende plaatsen in en rond de stad actief zijn, zo laten ze zelf weten. Let dus extra op als u de baan op gaat, de pakkans morgen is groot. Ter info: binnen de stadsring R40 geldt nog steeds een volledige zone 30, net als in alle schoolbuurten. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben…

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Superflitspaal Sammeke staat per ongeluk in doodlopende straat

    Superflits­paal Sammeke staat per ongeluk in doodlopen­de straat

    Bizar zicht op de Meulesteedsesteenweg. Daar staat sinds begin deze week de Gentse superflitspaal ‘Sammeke’ opgesteld klaar om hardrijders op de bon te zwieren. Die hardrijders zijn echter ver te zoeken aangezien sinds deze week het kruispunt iets verderop werd opengebroken door een aannemer. De stad vernieuwt er de verkeersremmers. Daarom moet alle verkeer omrijden. De buurtbewoners lachen er zich in elk geval een kriek mee. “Misschien staat hij hier om fietsers te flitsen. Heel erg is er in elk geval niet over nagedacht.” Eén ding staat vast: deze week breekt Sammeke geen records.
  2. Lekkende douche op verdieping drie zet gloednieuwe school van 10 miljoen euro blank: opening uitgesteld

    Lekkende douche op verdieping drie zet gloednieu­we school van 10 miljoen euro blank: opening uitgesteld

    De feestelijke opening van de nieuwe school ‘de Muzische leerThuis Melopee’ aan de Oude Dokken in Gent wordt uitgesteld. Door een lek in de douches loopt het water vanop de derde verdieping door heel de nieuwbouw. “Hoelang het al lekt, weten we niet”, zegt schepen van Onderwijs Elke Decruynaere (Groen). “Het is voorlopig nog onduidelijk wat er de komende dagen zal gebeuren.”