Camerabeeld van de ramkraak in januari
Volledig scherm
Camerabeeld van de ramkraak in januari © rv

Moldaviër (35) die met valse identiteit in België verbleef, riskeert 2 jaar cel na ramkraak

Gent/Heusden-ZolderIn de rechtbank van Gent moet een Moldaviër zich verantwoorden voor een ramkraak op fietsenwinkel Bike Inn in Heusden-Zolder. Naast het feit dat hij medeplichtig zou zijn aan de gewelddadige diefstal is gebleken dat de beklaagde in België verbleef onder een valse identiteit.

  1. Dit zijn de 15 slechtste fietspaden langs gewestwegen in Oost-Vlaanderen (en de heraanleg is vaak nog niet voor morgen)
    PREMIUM
    Regio

    Dit zijn de 15 slechtste fietspaden langs gewestwe­gen in Oost-Vlaanderen (en de heraanleg is vaak nog niet voor morgen)

    Smal, niet afgescheiden van de rijbaan, vol putten en in het slechtste geval geen belijning of zelfs gewoon geen fietspad. 62,9 procent van de Oost-Vlaamse fietspaden langs gewestwegen voldoet niet aan de norm en daarmee is onze provincie de slechtste leerling van de klas. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Agentschap Wegen en Verkeer. Onze Oost-Vlaamse redactie vond vijftien treffende voorbeelden van levensgevaarlijke situaties voor fietsers. Een eventuele heraanleg - als die al gepland is - laat in veel gevallen nog lang op zich wachten.