Volledig scherm
De linkerschouder van Mieke Van Hecke was uit de kom. © VDS

Mieke Van Hecke na zes werkdagen al gewond

Schepen van burgerzaken Mieke Van Hecke (CD&V) is na 6 werkdagen al gewond. Haar schouder zit helemaal ingepakt.

Het is niet dat Mieke Van Hecke te hard gewuifd heeft naar de trouwers in het stadhuis. Ze is gevallen op de Korenlei. “Aan zo’n terras vlakbij de Sint-Michielshelling”, zegt ze. “Daar zijn allemaal trapjes. Verblind door de omhoog schijnende monumentenverlichting had ik dat niet gezien. Resultaat: drie uren op de spoed met mijn schouder uit de kom. Een zeer pijnlijke affaire.” 

Van Hecke moet haar arm dus nog enkele dagen stil houden. “Maar ik ben zeker niet werkonbekwaam of zo. Ik kan nog alles doen, behalve met mijn brommer rijden. Ook dat is geen probleem, ik doe nu alles gewoon te voet.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gentse flikken lokken veel ‘allochtonen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    Gentse flikken lokken veel ‘allochto­nen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    De lokale politie van Gent doet nu al meer dan een jaar inspanningen om mensen met buitenlandse roots naar het korps te lokken, om een betere afspiegeling van de maatschappij binnen de politie te krijgen. De campagne 100% (Fl)ik werkt, er stromen meer allochtonen in. “Maar door de ‘aspirantenmobiliteit’ zien we die voorlopig niet in ons korps, wat best frustrerend is”, zegt korpschef Filip Rasschaert.