Mohammad kreeg vandaag vrijwilligers en sympathisanten van MicroStart over de vloer
Volledig scherm
Mohammad kreeg vandaag vrijwilligers en sympathisanten van MicroStart over de vloer © Wannes Nimmegeers

MicroStart helpt per jaar 140 Gentse ondernemers met opstarten

Een zaak beginnen kan een dure aangelegenheid zijn en een lening bij de bank zit er niet voor iedereen in. Elk jaar helpt MicroStart daarom 140 Gentse ondernemers met een kleine lening of bijstand met raad en daad door vrijwilligers. “Jongeren of vluchtelingen worden door banken al snel wandelen gestuurd. Wij zorgen dat ze een eerlijke kans hebben.”

0 reacties

  1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
    GENT

    Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

    “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”