Zowat 200 leerlingen jonger dan 18 gingen vandaag met de schoolbus naar het vaccinatiecentrum
Volledig scherm
Zowat 200 leerlingen jonger dan 18 gingen vandaag met de schoolbus naar het vaccinatiecentrum © Wannes Nimmegeers

Met de schoolbus naar het vaccinatiecentrum. “We vaccineren ook niet-Gentenaars omdat we onze leraren zo goed mogelijk willen beschermen”

GentVandaag organiseerde de stad Gent een ‘prikdag voor scholieren’. Scholen kregen de kans om tijdens de lesuren naar Flanders Expo te komen met niet-gevaccineerde leerlingen, die daarvoor toestemming kregen van hun ouders. Dat leverde 200 extra gevaccineerde jongeren op.

  1. REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrankje': “Getest op mijn mama”
    PREMIUM
    GENT

    REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrank­je': “Getest op mijn mama”

    Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Ike Byosiere (24) overwon een depressie en brengt nu relaxdrankje Ezz op de markt. “Het cannabisextract hebben we vervangen door hennep.”