Stedelijke basisschool De Sportschool in Gentbrugge.
Volledig scherm
Stedelijke basisschool De Sportschool in Gentbrugge. © rv

Merendeel leerkrachten van Gentse basisschool De Sportschool in quarantaine na besmetting

Dertien van de zestien leerkrachten van stedelijke basisschool De Sportschool in Gentbrugge zijn in quarantaine geplaatst. Een aantal van hen waren besmet geraakt met het coronavirus, waardoor het merendeel van hun collega’s preventief werden thuis gezet. De Stad en school zorgden voor vervangleerkrachten zodat de leerlingen les op school kunnen blijven volgen.

  1. Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst (29) kiest voor post mortembevruchting: “We hebben samen beslist dat ik na het overlijden van mijn echtgenoot de hormonenbehandeling zou starten”
    PREMIUM
    Gent

    Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst (29) kiest voor post mortembe­vruch­ting: “We hebben samen beslist dat ik na het overlijden van mijn echtgenoot de hormonenbe­han­de­ling zou starten”

    Het geboortekaartje is ontworpen. De namen zijn gekozen, net als de meters en de peters. Alleen op de zwangerschap is het wachten. De Gentse Laura Verhulst (29), beter bekend als Madam Bakster, probeert een kindje te krijgen van haar overleden echtgenoot Kobe. Alleen moét dat binnen dit en vijftien maanden gebeuren, want de wet laat niet anders toe.