De vrouw was aan de slag in een supermarkt in de Burgstraat.
Volledig scherm
De vrouw was aan de slag in een supermarkt in de Burgstraat. © rv

Medewerkster van supermarkt steelt krasbiljetten, postpakketten en 970 euro uit kluis van winkel

GentEen Gentse vrouw riskeert een celstraf van 6 maanden voor een reeks diefstallen. Die pleegde ze in de supermarkt waar ze aan het werk was. Zo ging ze aan de haal met enkele krasbiljetten, postpakketten en bijna 1.000 euro uit de kluis van de winkel.

 1. Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”
  Gent

  Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”

  Strop the Music. Voor de naam alleen al zijn de podcasts van Wim Verbeke (44) de vermelding waard. De muziekleraar en pianist uit Oostakker brengt binnenkort zijn derde reeks uit, waarin hij per aflevering een Gentse zanger of muzikant aan het woord laat. “Soms gaat het ook over generaties, en zo komt je al snel aan 100 jaar Gentse muziekgeschiedenis", zegt hij.
 2. Een expeditie waar àlle kinderen meegaan: Ouders lanceren zelf spel voor leerlingen met en zonder handicap
  GENT

  Een expeditie waar àlle kinderen meegaan: Ouders lanceren zelf spel voor leerlingen met en zonder handicap

  “Niet alle pinguïns zijn dezelfde, deze kan bijvoorbeeld niet zo goed praten, zien jullie het”? Begeleidster Anke Boey legt ‘Expeditie Inclusief’ uit aan de 6- en 7-jarige leerlingen van het eerste leerjaar in VBS De Krekel. Ze ontwikkelde het spel zelf, toen haar zoontje met een visuele beperking tijdens de coronaperiode nog veel minder opties had dan kinderen zonder zijn probleem.