De verdachte van de overval in Lochristi kon intussen gevat worden
Volledig scherm
De verdachte van de overval in Lochristi kon intussen gevat worden © rv

Medewerkster van binnenspeeltuin overvallen: verdachte na een week gevat

Lochristi/GentOp 15 augustus kreeg een medewerkster van binnenspeeltuinSpeelmijntje in Lochristi na sluitingstijd onverwacht bezoek van een gemaskerde man. Onder bedreiging verplichtte hij het slachtoffer de inhoud van de kassa aan hem te geven. Hij sloeg op de vlucht en kon ontkomen aan de politie. In samenwerking met de politiezone Gent kon de man nu toch gearresteerd worden.

 1. Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorteplaats van het textiel”
  Gent

  Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorte­plaats van het textiel”

  In Parijs, Milaan, Londen en New York organiseren ze al jaren modeweken, maar in Gent werd dit weekend een Belgian Fashion Week georganiseerd. Ontwerpers uit de hele wereld konden er hun collectie voorstellen aan een modebewust publiek. Opvallend: Oekraïense en Russische modellen defileerden er zij aan zij. Of hoe mode een politiek statement kan zijn.
 2. Hip, gastronomisch en bijna altijd volzet: dit zijn de populairste fine dining restaurants in Gent
  PREMIUM
  Gent

  Hip, gastrono­misch en bijna altijd volzet: dit zijn de populair­ste fine dining restau­rants in Gent

  Zuchten, vloeken en uiteindelijk thuis moeten blijven. Het is een gekend scenario als je in Gent nog snel een gastronomisch restaurant wil bezoeken. Wachttijden om een tafeltje te reserveren lopen enorm op dezer dagen. We lijsten de recent geopende zaken die tegenwoordig immens populair zijn. Sleept een van deze restaurants maandag een Michelinster in de wacht? Het zou zomaar kunnen...