Matej Matjes uit de bol in De Karper voor overwinning Mohoric in Milaan Sanremo: “Laatste kilometer durfde ik nauwelijks kijken”

GentDe Sloveen Matej Mohoric won gisteren zijn eerste klassieke monument met Milaan-Sanremo. Die overwinning werd ook uitbundig gevierd in Café De Karper in Gent waar de officiële fanclub, De Matej Matjes, de koers op tv volgden. “Een fantastische namiddag”, zegt voorzitter Rutger Goeminne.

  1. Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”
    PREMIUM
    Wondelgem

    Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”

    Een nieuw zwembad in Wondelgem? Het zal al zeker niet voor 2024 zijn, zoals was beloofd. Meer nog: het is helemaal niet duidelijk wanneer het dan wél zal kunnen. De procedure voor het aanstellen van een aannemer voor het nieuwe zwembad is stilgelegd door de Raad van State. De vraag stelt zich: was het dan wel nodig om het oude Neptunusbad al te slopen?