Marijn Devalck en Bob De Moor spelen voor het eerst samen
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Devalck en Bob De Moor spelen voor het eerst samen © Didier Verbaere

Marijn Devalck en Bob De Moor schitteren 40 jaar na Paradijsvogels eindelijk samen op grote doek in Vlaamse release Adam & Eva: “Bob bleef me bij als mijn eerste lief, dat is altijd iets speciaals”

Gent/Brakel/OosterzeleDe langspeelfilm Adam & Eva van filmmaker Nicolaas Rahoens uit Oosterzele gaat op 23 februari in première in alle Vlaamse filmzalen van Kinepolis. Marijn Devalck, Bob De Moor, Peggy Schepens en Robrecht Van den Thoren vertolken de hoofdrollen. Opmerkelijk is dat Marijn (70) en Bob (72) pas voor het eerst sinds 40 jaar elkaar opnieuw vonden op een filmset. Hun laatste vertolking samen dateert van De Paradijsvogels uit 1982. Wij brachten hen samen voor een goed gesprek naast de set.

  1. Cecilia (60) viert tien jaar de intiemste galerij aan de Kraanlei: “Wij spreken de taal van de kunst”
    PREMIUM
    GENT

    Cecilia (60) viert tien jaar de intiemste galerij aan de Kraanlei: “Wij spreken de taal van de kunst”

    Champagne en hapjes op Kraanlei 55, want tien jaar geleden ging daar kunstgalerij Cecilia Jaime open tijdens de Gentse Feesten. Bezielster en naamgever Cecilia kwam via Argentinië en Parijs in Gent terecht, waar ze samen met man Luc, een theateracteur, de galerij opende. “Tijdens corona kreeg ik meer tijd voor mijn kunst, maar ik ben blij dat ik opnieuw contact kan houden”.