Yannick De Clercq (UZ Gent), Ann Wynant (Jan Palfijn), Marc Coucke, Daniël Termont (voorzitter Ziekenhuisnetwerk Gent) en Peter De Sutter van Fagron kwamen dinsdagmiddag samen aan de ingang van het Jan Palfijnziekenhuis.
Volledig scherm
Yannick De Clercq (UZ Gent), Ann Wynant (Jan Palfijn), Marc Coucke, Daniël Termont (voorzitter Ziekenhuisnetwerk Gent) en Peter De Sutter van Fagron kwamen dinsdagmiddag samen aan de ingang van het Jan Palfijnziekenhuis. © Wannes Nimmegeers

Marc Coucke schenkt 5.000 tubes handcrème aan Gentse ziekenhuizen: “Van al die desinfecterende gel krijg je kloven in je handen”

Ondernemer Marc Coucke heeft 5.000 tubes handcrème geschonken aan vier ziekenhuizen in het Gentse. Dinsdagmiddag overhandigde hij officieel enkele staaltjes aan Daniël Termont, voorzitter van het Ziekenhuisnetwerk Gent. “Onder mijn mondmasker schuilt een brede glimlach”, liet de oud-burgemeester verstaan.

  1. Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barpersoneel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”
    PREMIUM
    Gent

    Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barperso­neel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”

    Grensoverschrijdend gedrag in welke vorm dan ook wordt niet meer getolereerd, en dat zal ook op de Gentse Feesten zo zijn. De organisatoren van de Vlasmarkt voorzien daarom zelfs een chalet zoals die tegenwoordig in de Overpoort staan, een meldpunt voor gelijk welk probleem, ook voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. “We herlanceren ook de Tien Geboden van de Gentse Feesten", zegt Gerald Claes.