Volledig scherm
De politie sloot de toegang tot de site af. © Jeroen Desmecht

Man sterft na val door dak van bedrijf in Sint-Amandsberg

Op de oude site van het bedrijf Anmatrans in de Land van Waaslaan in Sint-Amandsberg is  een man om het leven gekomen, nadat hij door het dak van een magazijn was gevallen. 

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Ook waarom de man op het dak zat en of hij daar al dan niet alleen was, is voorlopig niet geweten. De politie is ter plaatse en het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt de zaak. Aangezien het onderzoek nog volop loopt, zal het parket vanavond (maandag, red.) niet meer communiceren over het ongeval.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tractor verliest aanhangwagen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinverkeer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Tractor verliest aanhangwa­gen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinver­keer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Aan de spooroverweg op de Beerveldsebaan in Beervelde kantelde deze namiddag een aanhangwagen van een tractor en belandde op de sporen. Daarbij vernielde het 30 ton zware gevaarte ongeveer anderhalve meter spoor. Het treinverkeer tussen Gent-Dampoort en Lokeren kan er slechts alternerend over één spoor en er is geen doorgaand autoverkeer mogelijk tussen Lochristi en Beervelde. “We hopen de schade nog dit weekend op te lossen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel.