De politie sloot de toegang tot de site af.
Volledig scherm
De politie sloot de toegang tot de site af. © Jeroen Desmecht

Man sterft na val door dak van bedrijf in Sint-Amandsberg

Op de oude site van het bedrijf Anmatrans in de Land van Waaslaan in Sint-Amandsberg is  een man om het leven gekomen, nadat hij door het dak van een magazijn was gevallen. 

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Ook waarom de man op het dak zat en of hij daar al dan niet alleen was, is voorlopig niet geweten. De politie is ter plaatse en het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt de zaak. Aangezien het onderzoek nog volop loopt, zal het parket vanavond (maandag, red.) niet meer communiceren over het ongeval.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Meest opvallend in actualiteitsdebat Brugse Poort: de afwezigheid van toekomstig schepen Hafsa El-Bazioui

  Meest opvallend in actuali­teits­de­bat Brugse Poort: de afwezig­heid van toekomstig schepen Hafsa El-Bazioui

  De hele gemeenteraad van maandagavond werd gevuld met het debat over de Brugse Poort, en de aanpak van de problemen daar. Verrassingen waren er daarbij niet, of toch niet inhoudelijk. Wat wél opviel: de ‘strategische’ afwezigheid van toekomstig Groen-schepen Hafsa El-Basioui. Zij liet zich op Facebook al negatief uit over de repressieve maatregelen in de buurt waar ze zelf woont. Die maatregelen zijn ingevoerd door de meerderheid waar ze deel van uitmaakt.
 2. Terrassen mogen groter waar dat kan, daar mogen zelfs parkeerplaatsen voor sneuvelen
  PREMIUM

  Terrassen mogen groter waar dat kan, daar mogen zelfs parkeer­plaat­sen voor sneuvelen

  Als de horecazaken weer open mogen, zullen de cafés en restaurants een groter terras mogen uitzetten op plaatsen waar dat mogelijk is. De stad werkt daarvoor aan een terrassenplan. “Maar het moet mogelijk zijn, en er moet een evenwicht zijn tussen horeca en andere spelers”, klinkt het. “Maar we zullen creatief zijn, en als er een parkeerplaats moet sneuvel om een terras uit te breiden, moeten we ook dat durven bekijken.”